Com funciona

Com funciona el sector de l’energia? Fonts d’energia i usos, energia elèctrica i límits del creixement.

Impactes

En aquesta secció hi trobaràs la següent informació: Els diners que mouen els bancs -i el sector financer en general- tenen una capacitat enorme per modelar la nostra societat. Es podria dir, sense exagerar, que en el procés de globalització econòmica ocorregut des dels anys 80 del segle passat, el sector financer ha estat el […]

Com funciona?

Qui és qui en el món de les finances i com és l’escenari que se’ns planteja? Ho veiem detalladament!

Glossari

Un article perquè la propera vegada que et parlin en termes econòmics, sàpigues de què et parlen (o, si més no, on pots consultar-ho)!

Recursos

En aquesta secció hi trobaràs projectes, campanyes, organitzacions, propostes de documentals i de lectures per acostar-te encara més al món de les finances ètiques.

Recursos

Idees, guies, consells, directoris i catàlegs… una secció que ofereix tota mena de recursos perquè practicar el consum conscient en cadascun dels seus àmbits, sigui més fàcil.

Propostes de consum

Si tot el que has llegit et ressona i t’empeny a fer alguns canvis en el teu consum, en aquesta secció trobaràs tota la informació necessària.

Iniciatives de millora

Hi ha propostes, més enllà de les hegemòniques, només cal conèixer-les una mica més. En aquesta secció ens fixem en campanyes, ONG, iniciatives de la societat civil i alternatives econòmiques amb una mirada diferent.

Impactes i visió crítica

Posem la mirada en les afectacions i com influencia, en la societat i en el medi ambient, la producció, distribució i consum dels béns i serveis que necessitem per viure.

Qui és qui

Descobrim quins són els agents que intervenen en cada sector de consum. Empreses productores, distribuïdores i comercialitzadores de cada àrea, però també agrupacions sindicals, mitjans de comunicació especialitzats, organitzacions de tota mena, segells i certificacions, etc.

Núm.65

NOU

Confort tèrmic. Com el generem en moments d’emergència climàtica?

HIVERN 2023