Recursos

Idees, guies, consells, directoris i catàlegs… una secció que ofereix tota mena de recursos perquè practicar el consum conscient en cadascun dels seus àmbits, sigui més fàcil.

Propostes de consum

Si tot el que has llegit et ressona i t’empeny a fer alguns canvis en el teu consum, en aquesta secció trobaràs tota la informació necessària.

Iniciatives de millora

Hi ha propostes, més enllà de les hegemòniques, només cal conèixer-les una mica més. En aquesta secció ens fixem en campanyes, ONG, iniciatives de la societat civil i alternatives econòmiques amb una mirada diferent.

Impactes i visió crítica

Posem la mirada en les afectacions i com influencia, en la societat i en el medi ambient, la producció, distribució i consum dels béns i serveis que necessitem per viure.

Qui és qui

Descobrim quins són els agents que intervenen en cada sector de consum. Empreses productores, distribuïdores i comercialitzadores de cada àrea, però també agrupacions sindicals, mitjans de comunicació especialitzats, organitzacions de tota mena, segells i certificacions, etc.

Com funciona?

Una mirada als sectors de consum per entendre quin i com és l’escenari que se’ns planteja. D’on obtenim els recursos, com es reparteixen i quin ús en fem? Evolució històrica, canvis que han marcat punts d’inflexió, normativa rellevant, etc.