Demana l’exposició sobre l’aigua

L’exposició que proposem estira el fil de la temàtica del darrer quadern d’Opcions, Aigua, com gestionem aquest bé comú? La resposta no només vindra dels núvols.

Al llarg dels 11 plafons, fem un recorregut amb informació clara, concisa i presentada de manera gràfica que ens parla dels usos i consums d’aigua per sectors i dels models de gestió i els costos que s’hi associen.

En moment d’emergència per sequera i quan vivim l’aplicació de restriccions en el consum d’aigua, aquesta és una exposició fàcil d’integrar i que ens pot ajudar a reflexionar entorn la gestió que fem de l’aigua i les polítiques que es despleguen.

Una eina més per continuar defensant una gestió pública i democràtica de l’aigua que vetlli pel manteniment dels cabals, que garanteixi l’aigua per a les persones i no per a grans macroprojectes o agroindústria, i que aturi el deteriorament i sobreexplotació de l’aigua dels nostres aqüífers.

Aquesta és una exposició sense cost, l’únic que demanem és fer-se càrrec de la gestió de l’enviament (recollida i retorn) i del seu cost. Aquí us podeu descarregar el dossier informatiu amb totes les especificacions.

Per què creiem que ara és un moment clau per acollir aquesta exposició?

A part d’un Quadern, a l’aigua li hem dedicat força hores d’investigació i divulgació. Recomanem la lectura dels següents continguts:

ALTRES CAMPANYES