OPCIONS DE MOBILITAT

Opcions de mobilitat

Mou-te amb Som Mobilitat: des d’Opcions t’ho posem fàcil i t’estalvies diners

Som Mobilitat és una cooperativa que ofereix lloguer de cotxes elèctrics. El seu objectiu és impulsar projectes que contribueixin a desplaçar-se pel territori de manera més sostenible i contaminant menys el medi ambient. Si vols pobles i ciutats amb menys soroll i contaminació de cotxes, Som Mobilitat és la teva!

Som Mobilitat és la teva opció si necessites desplaçar-te amb cotxe, però no disposes de vehicle privat. A més, la seva flota compta amb furgonetes i cotxes, tots ells elèctrics i de conducció automàtica.

Contractant a Som Mobilitat a través d’Opcions:

  • Gaudiràs de 5h hores de conducció gratuïta. 

Tarifes

Lloga un vehicle per hores o dies, només quan el necessitis. Disposes de diversos paquets de compra d’hores, consulta’ls aquí.

Lloga un vehicle a partir de 5 dies seguits. Una opció ideal per si necessites anar de viatge o necessites disposar del vehicle moltes hores durant 5 o més dies. Aquí pots veure les tarifes segons els dies que necessitis i el model del cotxe.

Permet reservar un vehicle dies fixos de la setmana (de dilluns a divendres) en la franja disponible (7-19 h), d’aquesta manera, cada setmana disposaràs del vehicle les hores o dies fixats. Consulta les tarifes segons la quantitat de dies que necessitis el cotxe.

Consulta totes les seves tarifes segons la modalitat

Per poder llogar un vehicle amb Som Mobilitat només has d’omplir un formulari.

Ja ets sòcia d’Opcions?
Si ja tens un compte d’Opcions, entra ara. I si encara no el tens, registra’t.
Aquests avantatges els oferim només als socis i sòcies d’Opcions. Si tu també vols gaudir d’aquests beneficis i veure els passos que fas en el camí del consum conscient, primer uneix-te a Opcions!

El temps estimat per omplir el formulari és de 10 minuts.

Ressenyes

123 vehicles elèctrics instal·lats

compartits, repartits en 38 municipis de Catalunya.

No tens temps ara?

Necessites més informació? Contactarem amb tu!

Si ho prefereixes:

Telèfon: 934 127 675
Correu electrònic: opcions@opcions.coop

Nom