CAMPANYA ACTIVA

Sorteig d’Opcions

En aquesta ocasió, sortegem una samarreta de Cusart, concretament, el model Encantats. Segueix llegint perquè t’expliquem qui hi ha darrere de Cusart i per què és una marca de roba sostenible tan especial.

El termini per participar és des de dijous, 6 de juny, fins al dijous, 13 de juny, ambdós inclosos.

Com puc participar en el sorteig?

És molt fàcil! I, a més, tens dues opcions. Pots participar a través d’una via o altra o, fins i tot, de les dues maneres, així tens més oportunitats de guanyar! 😉

Opció 1️⃣ Omple el formulari d’aquesta pàgina.

Opció 2️⃣ Fes “m’agrada” a la publicació del sorteig d’Instagram i segueix a Cusart i a Opcions. D’aquesta manera, donem a conèixer Cusart!

Sobre la samarreta i Cusart

Sortegem una samarreta de la col·lecció Encantats. El model de la fotografia és un home, però la samarreta la pot portar qui vulgui!

Només tenim la talla M. Perquè et facis una idea, les mides són les següents:
Llargada: 68 cm
Ample de pit: 52 cm
Ample de maluc: 55 cm

Para comprovar la talla, des de Cusart ens recomanen posar, en una superfície plana, una samarreta que t’agradi com et queda, observant el tipus de tall (per exemple si és entallada o ampla), i que comparis les mides que t’hem indicat amb la samarreta que tens davant.

És una samarreta pensada per poder-la portar tot l’any, a l’estiu com a única capa i quan fa més fred sota una camisa o un jersei. La seva composició és 96% cotó orgànic i 4% elastan.

Sobre Cusart, la marca

És una marca de roba confeccionada artesanalment, de manera sostenible i amb teixits de proximitat. Els seus dissenys estan inspirats en els boscos, rius flors, pedres, colors i textures pròpies de les muntanyes dels Pirineus.

El projecte el van impulsar una parella del Pallars, el 2012, just després de ser pares per primer cop. Pràcticament, no sabien ni cosir, però a ella, filla de modista i neta de sastre, no li va costar gaire començar a teixir les seves creacions. I així fins el dia d’avui.

El seu taller està ubicat a Sort, al Pallars Sobirà. Des d’allà creen els patrons, tallen les tales i les cusen per convertir-les en samarretes, dessuadores, pantalons, etc.

Sobre la sostenibilitat de les seves peces

Podríem dir que hi ha tres punts clau que defineixen el seu ADN sostenible:

1) La majoria dels teixits que utilitzen són de proximitat, de cotó orgànic, principalment, i compten amb els certificats GOTS i OEKO-TEX. Si han de completar les peces amb altres tipus de teixits, recorren a estocs antics.

2) El seu objectiu és reduir els residus i, per això, procuren mantenir els recursos el màxim de temps al mercat.

3) Si necessiten ajuda amb la producció, treballen amb altres tallers de la zona i que, sobretot, comparteixin els mateixos valors.

ALTRES CAMPANYES