CAMPANYA ACTIVA

Sorteig d’Opcions

En aquesta ocasió, sortegem dues malles de Brucas. Segueix llegint perquè t’expliquem qui hi ha darrere de Brucas i per què és una marca de roba sostenible tan especial.

El termini per participar és des de dijous, 1 de febrer, fins al dijous, 8 de febrer.

Com puc participar en el sorteig?

És molt fàcil! I, a més, tens dues opcions. Pots participar a través d’una via o altra o, fins i tot, de les dues maneres, així tens més oportunitats de guanyar! 😉

Opció 1️⃣ Omple el formulari d’aquesta pàgina.

Opció 2️⃣ Fes “m’agrada” a la publicació del sorteig d’Instagram i segueix a Brucas i a Opcions. D’aquesta manera, donem a conèixer Brucas!

Sobre les malles i Brucas

Sortegem dues malles, les dues estampades, però amb color predominant diferent: unes són de color taronja i les altres són blaves.

La seva composició és 84% PES (polièster) reciclat i 16% EA (elastà), provinent d’una indústria tèxtil d’Argentona. Estan confeccionades al taller social Top Manta, el sindicat de Manters de Barcelona. Al ser un teixit reciclat, és molt delicat a les rascades, així que alerta amb esgarrinxades, velcros, ungles de gossos i gats… Simplement, t’animem a tractar les malles amb cura perquè et puguin durar molt de temps. I és que són ideals per practicar activitats que requereixin una bona mobilitat, com ara el ioga, l’escalada o una bona caminada o, senzillament, per portar en el teu dia a dia!

La història dels estampats de les malles

T’expliquem, amb paraules de l’Elia, la seva dissenyadora, què signifiquen els estampats de les malles que sortegem. Així, si te les emportes, tindràs la certesa que no portes unes malles qualssevol.

Estampat “MAS” (blaves)

“Entre clavells i capgrossos, la primavera sorprèn el bell Mas familiar de la serralada del Montnegre, tocant al Montseny. Olor dolça al porxo de la casa i aparició de potes amb despreniment de cua. Clavells i capgrossos. La floració i la metamorfosi em van ensenyar des de ben petita, que aquella ciclicitat habitava també en mi. Una font d’abundància, vida i cicles, que segueix fent presència totes les estacions. Aquest disseny és un breu recull de la meva infància”.

Estampat “Senplu” (taronges)

“Aquest nom respon a un mot que va idear en Valentín, referint-se a la pluralitat de sentiments. És la forma que vam construir per apropar-nos l’estima i acompanyar la mutabilitat entre nosaltres. Des de diferents indrets, la dent de lleó i la passiflora, ens han meravellat i acompanyat càlidament al llarg del camí”.

Sobre Brucas, la marca

Darrere Brucas trobem l’Elia, qui també dissenya els estampats de les seves peces. Són dissenys inspirats en les històries de la seva vida, plens de moviment, natura i il·lusió. Ella també defineix Brucas com un projecte tèxtil i social; tèxtil per raons evidents, i social perquè treballa amb tallers socials, així pot generar un impacte positiu al món. A més, treballa amb producte local, del territori: sublimació, etiquetes, adhesius i confecció provenen de l’economia catalana, així pot conèixer-ne l’origen i qui hi ha darrere.

Les col·leccions són limitades i equilibra la producció segons el volum de venda, d’aquesta manera evita residus tèxtils i sobredimensionament d’estoc.

ALTRES CAMPANYES

Núm.65

NOU

Confort tèrmic. Com el generem en moments d’emergència climàtica?

HIVERN 2023