Equip

L’equip de la revista Opcions està format per un grup interdisciplinar d’experts en els diversos àmbits del consum. Junts, unim els nostres coneixements per investigar i proposar continguts de forma rigorosa i innovadora. I per a difondre les claus del consum conscient amb vocació de consumir menys i millor.

Laia Tresserra. Direcció

Directora d’Opcions. Feina on conflueixen la seva vocació laboral i la militància en la reivindicació del consum conscient. És sociòloga de formació, i la seva experiència professional s’ha basat en la coordinació editorial i l’edició de llibres. Ha treballat en diverses editorials catalanes.

 

Montse Peiron. Investigació

Fundadora d’Opcions i investigadora en consum conscient. Actualment, és responsable de projectes d’investigació de la revista.

 

 

 

Roser Toboso. Atenció als subscriptors

Persona de contacte d’Opcions amb els seus lectors. També dóna suport en tasques de producció en les activitats presencials de la revista. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses.

 

Jordi Rojas. Publicitat

Genera complicitats amb iniciatives, projectes i empreses en l’entorn del consum responsable, s’ocupa de la publicitat i del banc de recursos d’Opcions. També coordina la cooperativa Opcions de Consum Responsable, de la qual també en forma part la pròpia revista i que inclou mésOpcions com a plataforma operativa de consum en l’espai de l’economia social i solidària.

 

Rosendo Torrent. Administració

Economista especialitzat en gestió financera. Combina la seva tasca com a administrador de la revista Opcions amb l’administració d’altres entitats de l’economia social i solidària. Com la Xarxa d’Economia Solidària o la cooperativa COMUCO. També participa a la iniciativa Observatoris Ciutadans Municipals i Entitats Transparents i en un grup local de l’empresa Som Energia.