Núm. 27. Son i matalassos

Descarrega’t aquí el pdf.

ESTUDI CENTRAL
Zzzzzzz… Son i matalassos

per CRIC
Parlem, d’entre altres coses de: El son. Quin matalàs. Recursos i residus. A qui i on comprem? Màrqueting de matalassos. Un cop a casa. Guia pràctica dels matalassos.

 

EL DIVAN
Es fa camí caminant,valorant, compartint…

per CRIC
El camí del consum conscient i transformador (CCT) es fa cada dia amb petits passos. Però l’exercici de parar un moment i valorar on som i com hi hem arribat pot ser interessant. El camí es fa caminant, però també albirant-lo, recordant-lo, i fins i tot compartint-lo, perquè compartir ens posa de bon humor i ens fa estar més satisfets.

 

MÓN EN MOVIMENT
Món en moviment 27

per Álvaro Porro

 

IDEES
Roba amb un 100% de descompte: com muntar una botiga gratis?

per Col·lectiu de Voluntaris de La Botiga Sincoste (Madrid)
Surto a comprar-me una mica de roba, però aquest cop no agafaré diners. Calla, portaré a la botiga aquesta jaqueta que ja no em va bé.

 

EINES
Menjadors escolars: l’assignatura pendent.Els nostres fills aprenen a alimentar-se?

per CRIC
Cada vegada és més corrent que els nostres fills es quedin a dinar a l’escola a causa dels nostres horaris i el ritme de vida. Molts menjadors no destaquen per la qualitat dels menús ni pel vessant educatiu, però n’hi ha que alimenten i eduquen fomentant hàbits sostenibles i saludables. Un contacte més directe entre el camp i l’escola afavoreix una bona alimentació i un gran aprenentatge, a més d’obrir portes als pagesos locals. En aquest article farem una primera mirada al tema; en el pròxim número donarem informació més concreta i algun contacte.