EL SORTEIG DE LA REVISTA OPCIONS


Fins al deu de juny, no et llevis la roba ni et descordis el puny!
Sortegem una dessuadora valorada en més de 60€ de Blaugap, Moda Sana.

Nou sorteig a la vista!

En aquesta ocasió, la persona afortunada s’endurà una dessuadora de la botiga Blaugap, feta 100% de cotó orgànic i disponible en dos colors i diverses talles.

COM PUC PARTICIPAR-HI?

♦ Si ja rebeu el nostre butlletí electrònic: envieu-nos un missatge a opcions@opcions.org amb l’assumpte: “Necessito la dessuadora”. D’aquesta manera, estareu formalitzant la vostra participació.

♦ En cas que encara no rebeu el butlletí: doneu-vos d’alta aquí, concretament al banner on diu “SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER D’OPCIONS”. Un cop donats d’alta, haureu d’enviar un missatge a opcions@opcions.org amb l’assumpte: “Necessito la dessuadora”.

Recordeu que el termini de participació finalitza el dilluns, 21 de maig a les 00:00 h.

El dimarts 22 de maig anunciarem la persona guanyadora i hi contactarem per correu electrònic.

En cas de dubte, escriviu-nos un correu electrònic: opcions@opcions.org.

 

PER QUÈ BLAUGAP?

Opcions estem compromesos amb aquelles cooperatives, empreses, entitats i altres organitzacions que vetllen per un consum conscient.

Blaugap garanteix que la fabricació dels seus productes es fa sota criteris que avalen un compromís amb el comerç just i el medi ambient. De fet, compten amb el certificat GOTS, un segell de roba ecoètica. Aquest certificat acredita que almenys un 70% de les fibres del teixit són de cultiu ecològic, prohibeix el blanqueig amb clor en el cas del cotó i limita alguns metalls pesants i certes substàncies químiques en tot el procés de producció.

Coneixeu els certificats i etiquetes que acrediten una moda ètica, ecològica, ecoètica i sostenible? Feu una ullada a la guia “Roba conscient: guia ràpida de certificats i etiquetes“!


Si voleu consultar les bases legals del sorteig, feu clic en aquest enllaç.