Skip to main content

Opcions, coneixements, orientacions, recursos, reflexions, ànims... per fer realitat un consum i uns estils de vida transformadors

La revista Opcions porta des del 2002 intentant ser una font d'inspiració per imaginar, experimentar i consolidar canvis i un altaveu dels que creiem que repensar la societat de consum és una de les peces clau per aspirar a un món millor. Ens agrada donar informació pràctica i aplicable però sense donar receptes; donar recursos perquè cadascú actuï amb criteri propi.

A tots els números hi ha una recerca central (el Quadern) sobre un producte o servei que respon preguntes que molts ens fem, i que inclou una Guia Pràctica amb alternatives, recursos, contactes, experiències destacables.... També hi ha articles sobre propostes de transformació a tres nivells: individual-domèstic, col·lectiu-comunitari i estructural-polític. També hi trobaràs seccions de recursos, entrevistes, recerques... Pots conèixer la revista a través del submenú de la dreta, o veure una descripció sencera en aquest pdf.

Opcions surt cada tres mesos (un número per estació). Si t'interessa un producte o tema no et preocupis per si la revista és de fa temps: bona part dels continguts són vàlids anys després. Aquí pots veure els números publicats.

Es distribueix principalment per subscripció i es ven en algunes botigues de productes ecològics i de comerç just i llibreries. S'edita en català i en castellà. Al 2014 té uns 2.500 subscriptors.

La revista Opcions va néixer el 2002 per ser el principal vehicle de divulgació del CRIC. Avui és l'única publicació periòdica de l'Estat especialitzada en el camp del consum conscient, i s'ha convertit en un referent.

Com que estem obrint camí, estem en contínua transformació. Vols participar-hi?