Skip to main content
 
#35 - Tardor/ Hivern 2010
Descarregar PDF
Món en Moviment Món en Moviment

Món en Moviment 35

per CRIC

Banca ètica, retorna envasos, inversions en energia neta, programari lliure, alimentació ecològica, la problemàtica associada a l'extracció minera, llibres...

Eines Eines

Com muntar un hort urbà col·lectiu

per Álvaro Porro

En el número 33 d’Opcions vam parlar de l’aparició de nous horts urbans comunitaris o col·lectius a diferents ciutats de l’Estat i vam recórrer de la mà dels seus participants els Horts Comunitaris de Can Masdeu. En aquest número donem algunes orientacions que poden resultar útils a qui vulgui començar una iniciativa d’aquest tipus.

Trampes Trampes

Canviar de cotxe per criteris ecològics?

per María Heras

Als consumidors conscients ens agrada allargar al màxim la vida de les coses, també la del cotxe, però... ara els cotxes gasten molt menys combustible que anys enrere, i contaminen molt menys. ¿Mantenir un cotxe de l’any de la picor potser és ambientalment pitjor que canviar-lo per un nou? Les dades que presentem en aquest article indiquen que no, i que cada vegada és més urgent un canvi radical en el model occidental de mobilitat.

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Refresca Escriu els caràcters que veus a la imatge.
Escriu els caràcters que veus; no cal que distingeixis majúscula/minúscula. Si no els pots identificar, clica la fletxeta i s'apareixerà un altre joc de caràcters.   Canviar per verificació auditiva.