Skip to main content
 
#34 - estiu 2010
Descarregar PDF
Estudi central Estudi central

Traguem-ne suc! Consum conscient de fruita

per CRIC

Caram, aquests préssecs sí que els he encertat, això és glòria! Quin bo que dóna, ara a l'estiu... És que això d'olorar-los no falla mai, no te'n pots pas fiar dels que siguin més grossos i macos. Amb tanta abundància de fruita que hi ha tot l'any ja es veu que tota no pot ser bona, per molt...

El Divan El Divan

Canviar comportaments: entre la mandra i la seducció

per Álvaro Porro

Diuen els experts que canviar no és fácil, sobretot quan es tracta dels hàbits quotidians que tenim interioritzats i ens permeten fer moltes coses automàticament, sense pensar. Quan els canvis vénen donats per la tendència social majoritaria és més fàcil afegirs'hi, fins i tot més fàcil que no fer-ho. Una de les aspiracions clau del CCT és transformar aquesta tendència social.

Món en Moviment Món en Moviment

Món en Moviment

per CRIC

Copyright for creativity- Agricultures i pobles vius, per alimentar el món i refredar el planeta!- Rescatar les coses útils de les escombreries- Compost metropolità- Vessaments de petroli i cobertura mediàtica: EUA vs Nigèria- Grans superfícies i condicions laborals en la indústria tèxtil- Una caixa per guardar-hi la calor, i el fred...- On s'experimenta amb transgènics?- Noves publicacions, que circulin!

Trampes Trampes

Traves legislatives a la biodiversitat cultivada

per Montse Peiron

Al número 30, a la secció Perquès, publicàvem un article explicant la importància de preservar l'agrodiversitat i en particular de conservar les varietats agrícoles locals o tradicionals, i a la secció Eines donàvem recursos per fer-ho o donar-hi suport en el dia a dia. En aquest article veiem que, malgrat que diverses regulacions internacionals reconeixen aquesta importància, els legilsadors espanyols no semblen tenir voluntat de posar fil a l'agulla.

Viatges Viatges

Jatropha: buida el setrill i no omple el dipòsit del cotxe

per Pere Ariza Montobbio

El govern de l'Índia potencia el conreu de jatropha per obternir-ne biocumbustible per als cotxes. Part dels cultius es fan en terres de les quals la població local obtenia recursos per fer la seva vida. Sembla que els cultius no estan funcionant tan bé com s'esperava, però ja és massa tard per als pagesos: ara estan endeudats i sense els recursos propis.

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Refresca Escriu els caràcters que veus a la imatge.
Escriu els caràcters que veus; no cal que distingeixis majúscula/minúscula. Si no els pots identificar, clica la fletxeta i s'apareixerà un altre joc de caràcters.   Canviar per verificació auditiva.