Skip to main content
 
#27 - tardor 2008
Descarregar PDF
Estudi central Estudi central

Zzzzzzz... Son i matalassos

per CRIC

Parlem, d'entre altres coses de: El son Quin matalàs Recursos i residus A qui i on comprem? Màrqueting de matalassos Un cop a casa Guia pràctica dels matalassos

El Divan El Divan

Es fa camí caminant,valorant, compartint...

per CRIC

El camí del consum conscient i transformador (CCT) es fa cada dia amb petits passos. Però l'exercici de parar un moment i valorar on som i com hi hem arribat pot ser interessant. El camí es fa caminant, però també albirant-lo, recordant-lo, i fins i tot compartint-lo, perquè compartir ens posa de bon humor i ens fa estar més satisfets.

Món en Moviment Món en Moviment

Món en moviment 27

per Álvaro Porro

Visions de la crisi financera Si el cotxe només ens cal de vegades, per què tenir-ne un sempre? Llibre: En què estem fallant? Canvi social per ecologitzar el món Intercanvis en línia Recuperem sabers Temps de re-voltes Jo sóc la solució Menys OMC i més sobirania alimentària Coneixes alguna iniciativa interessant per compartir? Enviala alvarop@pangea.org.

Idees Idees

Roba amb un 100% de descompte: com muntar una botiga gratis?

per Col.lectiu de Voluntaris de La Botiga Sincoste (Madrid)

Col.lectiu de Voluntaris de La Botiga Sincoste (Madrid) Surto a comprar-me una mica de roba, però aquest cop no agafaré diners. Calla, portaré a la botiga aquesta jaqueta que ja no em va bé.

Eines Eines

Menjadors escolars: l'assignatura pendent.Els nostres fills aprenen a alimentar-se?

per CRIC

Cada vegada és més corrent que els nostres fills es quedin a dinar a l'escola a causa dels nostres horaris i el ritme de vida. Molts menjadors no destaquen per la qualitat dels menús ni pel vessant educatiu, però n'hi ha que alimenten i eduquen fomentant hàbits sostenibles i saludables. Un contacte més directe entre el camp i l'escola afavoreix una bona alimentació i un gran aprenentatge, a més d'obrir portes als pagesos locals. En aquest article farem una primera mirada al tema; en el pròxim número donarem informació més concreta i algun contacte.

Llegeix tot el text: Menjadors escolars ecològics
Mirades Mirades

Cooperació internacional: per un canvi de paradigma

per David Llistar

Tots coneixem els moviments de cooperació amb el Sud i molts hi simpatitzem, per sincer ànim solidari i desig de justícia. En canvi no solem ser tan conscients que aquestes realitats d'injustícia que volem eradicar arriben al Sud també des del nostre Nord. L'autor treu a relluir aquest altre flux Nord-Sud, i suggereix que també podem ajudar el solidari afeblint el d'anticooperació, com ell l'anomena.

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Refresca Escriu els caràcters que veus a la imatge.
Escriu els caràcters que veus; no cal que distingeixis majúscula/minúscula. Si no els pots identificar, clica la fletxeta i s'apareixerà un altre joc de caràcters.   Canviar per verificació auditiva.