Skip to main content
 
#25 - primavera 2008
Descarregar PDF
Estudi central Estudi central

Veus el que beus? Consum conscient de cervesa

per CRIC

- Què voldreu prendre? - Jo una cervesa. - Que siguin dues. Hi ha vida social sense cerveseta? Tan quotidiana i alhora ben desconeguda: es fa amb ingredients tan peregrins com ordi o llúpol i solem beure'ns-la sense parar-hi gaire atenció. Ara que està arribant l'onada de la cervesa artesana tindrem més varietat i potser ens hi interessarem més... Salut! Parlem, d'entre altres coses de: Cervesa, ¿per a què? Darrera la cervesa Quina cervesa A qui comprem Màrqueting de cervesa Un cop a casa Guia pràctica de la cervesa

Perquès Perquès

Catalunya lliure de bosses! Llencem la cultura d'usar i llençar

per Anna Peña Farell
Les bosses de plàstic que agafem 'gratuïtament' de les botigues són el paradigma de la cultura d'usar i llençar. Aquest costum, que a primera vista resulta tan còmode, és la cara amable d'unes problemàtiques reconegudes per tothom. Se sap molt bé com cal actuar per anar eradicant aquest hàbit, però de moment hi ha pocs valents que ho facin. La campanya Catalunya Lliure de Bosses de Plàstic lluita perquè tinguem aquesta valentia. T'engresques a participar-hi?
Món en Moviment Món en Moviment

Món en moviment 25

per CRIC

Duguem els supermercats al parlament Premis als pitjors anuncis de l'any Horta ecològica contra l'exclusió Mercat social a l'abast Bus a peu Si es pot reutilitzar, per què reciclar... Guia espanyola de consum responsable de peix Llibre: Consumir menos, vivir mejor. Ideas prácticas para un consumo más consciente Fòrums socials locals

Idees Idees

Lactància materna: un vincle alimentós, saludable, sostenible i just

per CRIC

El cos de la dona produeix l'aliment normal per al nadó. Per què comprarne un succedani?

Eines Eines

Alerta, que gasta i no ho sembla! Evitem consums elèctrics inútils

per CRIC

Cada vegada tenim més aparells elèctrics a casa. Tots consumeixen quan els fem servir. Però, alguns, també gasten quan no estan funcionant. Quan multipliquem aquestes petites 'fuites' pel nombre de llars veiem que malgastem un pilot d'energia. Organitzant bé la manera d'endollar els aparells i canviant alguns hàbits podem reduir aquest malbaratament sense perdre cap comoditat.

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Refresca Escriu els caràcters que veus a la imatge.
Escriu els caràcters que veus; no cal que distingeixis majúscula/minúscula. Si no els pots identificar, clica la fletxeta i s'apareixerà un altre joc de caràcters.   Canviar per verificació auditiva.