Skip to main content

Les FAQ del CCT

A tots els que practiquem o ens interessa el Consum Conscient i Transformador (CCT) ens han sorgit reiteradament preguntes que no ens acabem de respondre clarament. O de vegades els nostres amics o familiars ens les han llançat amb curiositat, o fins i tot amb to provocador. I als que acabeu d'anar a parar a això del "CCT", us en sortiran un munt! Doncs bé, volíem compartir les respostes que nosaltres ens donem a algunes d'aquestes preguntes.

Cadascuna podria merèixer tot un llibre per respondre-la, però aquí ens limitem a esbossar les idees força. De totes maneres, a moltes respostes referenciem articles en els que hem aprofundit en les idees que exposem. Per descomptat n'hi deuen haver d'altres que no se'ns han acudit, les podeu formular a través dels comentaris a aquest article, i també hi podeu donar les vostres respostes.

 

QUÈ ÉS, COM ES FA, COM AFECTA EL MEU DIA A DIA 

EL POTENCIAL DE CANVI DEL CCT

 

EL CCT I ALTRES MOVIMENTS O CANVIS NECESSARIS
Comparteix-ho i participa a la conversa:

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Refresca Escriu els caràcters que veus a la imatge.
Escriu els caràcters que veus; no cal que distingeixis majúscula/minúscula. Si no els pots identificar, clica la fletxeta i s'apareixerà un altre joc de caràcters.   Canviar per verificació auditiva.