Equip

L’equip de la revista Opcions està format per un grup interdisciplinar d’experts en els diversos àmbits del consum. Junts, unim els nostres coneixements per investigar i proposar continguts de forma rigorosa i innovadora. I per a difondre les claus del consum conscient amb vocació de consumir menys i millor.

Laia Tresserra. Direcció

Sociòloga de formació. La seva experiència professional s’ha basat en la coordinació editorial i l’edició de llibres. Ha treballat en diverses editorials catalanes. Després de dedicar uns anys al treball reproductiu, s’incorpora a Opcions assumint la direcció de la revista. Feina on conflueixen la seva vocació laboral i la militància en la reivindicació del consum conscient.

Marta Molina. Continguts
Combina la redacció i coordinació de continguts de la pàgina web i del Quadern d’Opcions amb altres col·laboracions professionals en l’àmbit de la premsa, revistes especialitzades en resistències indígenes i en lluites noviolentes. També col·labora en les dues ràdios publiques catalanes amb la realització de la secció “Cultures de resistència” del programa diari de Ràdio 4 “Territori clandestí” o els reportatges al programa setmanal “Solidaris” de Catalunya Ràdio.

Montse Peiron. Investigació

Fundadora d’Opcions i investigadora en consum conscient. Actualment, és responsable de projectes d’investigació de la revista.

 

Marina Villacampa. Comunicació

És responsable de comunicació de la revista Opcions. Exerceix aquesta tasca amb la vocació de fer accessibles les claus del consum conscient a tots els públics. Especialista en comunicació estratègica, combina Opcions amb la gestió de projectes de consultoria en els entorns de la cultura, el consum i la salut.

 

Roser Toboso. Atenció als subscriptors

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses. És la persona de contacte d’Opcions amb els seus lectors. També dóna suport en tasques de producció en les activitats presencials de la revista.

 

Jordi Rojas. Publicitat

Genera complicitats amb iniciatives, projectes i empreses en l’entorn del consum responsable, s’ocupa de la publicitat i del banc de recursos d’Opcions. També coordina la cooperativa Opcions de Consum Responsable, de la qual també en forma part la pròpia revista i que inclou mésOpcions com a plataforma operativa de consum en l’espai de l’economia social i solidària.

Rosendo Torrent. Administració

Economista especialitzat en gestió financera. Combina la seva tasca com a administrador de la revista Opcions amb l’administració d’altres entitats de l’economia social i solidària. Com la Xarxa d’Economia Solidària o la cooperativa COMUCO. També participa a la iniciativa Observatoris Ciutadans Municipals i Entitats Transparents i en un grup local de l’empresa Som Energia.