Skip to main content

Canvia't la bombeta!

Canvi climàtic? Canvi social! En aquesta càpsula curteta el canvi climàtic cedeix el protagonisme a un altre canvi. Suspens...

Vam fer aquest vídeo per encàrrec i amb el suport del Centre d'Activitat Regional per la Producció Neta (CAR/PN), una entitat que forma part del Pla d'Acció per al Mediterrani del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient.


Tres historias y un vaso de leche

Aquest documental se centra en una causa quotidiana dels problemes ambientals: els models agrícola i ramader i el tipus de consum alimentari que generen. És un viatge per conèixer les històries que hi pot haver darrere d'un got de llet. Històries que ens explicaran els seus protagonistes: Jorge (pagès paraguaià), Modesto i Pilar (ramaders càntabres), Àlex (consumidor de Barcelona), Alí (pagès colombià)... En l'últim bloc, les alternatives prendran la paraula.

Tràiler del documental:

Directe i sense filigranes, aquest vídeo representa una perspectiva integradora del medi ambient, on els problemes socials i ambientals es retroalimenten. Ha rebut el premi al millor documental del certamen Videodiversidad (Ecologistas en Acción 2007) i el premi del públic del Certamen Internacional de Curtmetratges Actua (Intermón-Oxfam 2008).

Es pot baixar sencer en qualitat baixa des d'aquí.