Skip to main content

logo CRICEl Centre de Recerca i Informació en Consum (CRIC) és una associació sense ànim de lucre i totalment independent. Va néixer a Barcelona el 1996, quan unes quantes persones vam voler trobar un consum més coherent amb les nostres idees. Avui tenim clar que la sostenibilitat del planeta, una societat més igualitària i una vida més plena passen per abandonar la societat de consum. També tenim clar que encara que necessitem transformar el nostre consum per canviar el món no n'hi ha prou amb això; necessitem canviar lleis, institucions, polítiques... Podeu llegir la nostra visió del consum conscient i transformador aquí. El CRIC és pioner a l'Estat en aquest camp de recerca i d'informació.

Hi treballem entre 4 i 6 persones, depenent del moment, que ens hi dediquem més enllà de la dimensió professional perquè ens motiva personal i políticament. A part diverses persones col·laboren de manera voluntària, o remuneradament en projectes o tasques concretes (consultoria, formació...).

Difonem les nostres idees i coneixements principalment a través de la revista Opcions, d'activitats formatives en diferents formats, del nostre facebook, d'aquesta web i de col·laboracions amb mitjans de comunicació. Hem fet algun material audiovisual i hem participat en tres obres de teatre sobre el consum i estils de vida amb la companyia Xucrut Teatre. També fem materials de difusió i projectes de recerca per a altres entitats, i treballs de consultoria i assessorament per a institucions.