Skip to main content

L'any 2013, una mica més de la meitat dels nostres ingressos (52%) van venir de la revista (subscripcions i vendes). Dels projectes de recerca i edició de materials que fem per a tercers vam ingressar excepcionalment molt més que els anys anteriors (23% dels ingressos), de la publicitat a la revista i al web en vam obtenir un 9%, i de les xerrades i cursos un altre 9%.

És a dir, ens vam sostenir en un 93% gràcies a les nostres activitats, un 4% dels ingressos van venir de subvencions i un altre 3% de donacions. Dit d'una altra manera, depenem per sobre de tot de les persones que troben la nostra activitat útil i necessària. Ens agrada així i així és com creiem que ha de ser. No volem estar a mercè de finançaments externs que ens puguin condicionar (podria arribar a ser el cas de la publicitat) o que puguin deixar d'arribar de sobte (és el cas de les subvencions).

Si mirem el que portem d'any 2014, en què els ingressos per projectes han tornat a baixar, obtindríem la repartició d'ingressos que es veu al formatget; les subvencions n'han aportat un 3%.

L'economia del CRIC/Opcions és fràgil; el volum actual d'ingressos no cobreix bé les despeses. Com en tants altres projectes de base, les condicions de l'equip han estat sempre bastant "justetes", i en els últims temps tenim no poques dificultats econòmiques. Per això estem sempre explorant fonts d'ingressos addicionals.

Si trobes que val la pena ajudar a sostenir aquest projecte i pots fer-ho, clica aquí.

 

Entitats de les quals rebem finançament:

Departament de Presidència - DG de Mitjans de Comunicació (3% dels ingressos)