Skip to main content

Reprenem el curs amb la participació d'en Toni Lodeiro en un debat a "Para Todos La 2"

Amics i amigues,

tornem de l'estiu, i ja ens falta molt poc per fixar tots els detalls de la repensada d'Opcions. Ja us podem dir que rebreu un nou número a casa el novembre/desembre, on explicarem com serà el nou model. Mentrestant anirem donant continguts aquí al blog.

Comencem per penjar un col·loqui que va tenir lloc al programa Para todos La 2 en què va participar el nostre company Toni Lodeiro. És el consum conscient la millor manera de canviar el món? va ser la primera d'unes quantes preguntes suggerents, i en Toni va sorprendre responent que no. Per saber per què heu de veure el vídeo... Relacionant vivències quotidianes amb realitats estructurals, en Toni "da en el clavo" en la lectura de diversos fenomens del món i ens ajuda a recol·locar peces.

Us animem a compartir aquest audiovisual, a fer-lo servir per dinamitzar debats, també a les aules... Per exemple suggereix reflexions sobre el fenomen 15M, data en què casualment es va emetre el programa.

Prácticas de consumo que hasta hace poco eran residuales están revolucionando el mundo del comercio y la economía. Nuevas formas de producir, comprar, vender y consumir, deia el moderador del col·loqui, en què van participar la Mercedes Pardo Buendía, professora de Sociologia del Medi Ambient de la Universidad Carlos III de Madrid, en David Comet, d'IDEAS Comercio Justo, i en Toni Lodeiro, que a més de treballar al CRIC és l'autor del llibre Consumir menos, vivir mejor.

Comparteix-ho i participa a la conversa:

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Refresca Escriu els caràcters que veus a la imatge.
Escriu els caràcters que veus; no cal que distingeixis majúscula/minúscula. Si no els pots identificar, clica la fletxeta i s'apareixerà un altre joc de caràcters.   Canviar per verificació auditiva.