Skip to main content

Repensem Opcions entre tot@s! Tens deu minuts?

Estimats subscriptor@s i lector@s, a l'editorial de l'últim número us explicàvem que estem fent una aturada en l'elaboració d'Opcions per repensar la nostra feina, tant per seguir adaptant-nos als canviants temps actuals com per trobar fórmules econòmicament viables. També us dèiem que seria molt important comptar amb el parer i l'ajuda de tots vosaltres: això és el que us demanem ara, i que ens podeu donar a través d'aquesta enquesta.

Ja estem mans a l'obra en el procés de repensada. Estem parlant de les nostres motivacions i possibilitats, estem llegint el moment actual, estem rebent inspiracions de diverses iniciatives, estem buscant assessorament de diversos tipus... En el punt on som ara hem elaborat una sèrie de qüestions que us volem consultar, de cara a conèixer les vostres preferències en el què i el com dels nostres continguts, i si ens podeu donar algun cop de mà concret.

Trobareu les preguntes aquí. N'hi ha prop d'una vintena, podeu respondre les que vulgueu, tota opinió serà molt benvinguda. Us pot ocupar cinc o deu minuts. O potser més qui vulgui donar voltes a alguna de les qüestions, però vaja, el que us demanem són les sensacions que tingueu així de manera immediata.

Us demanem que respongueu com a molt tard el 27 de maig (d'aquí a quinze dies). Si vols evitar descuits o corredisses d'última hora, posa-t'hi ara mateix! ;)

Moltes gràcies per endavant. Estarem molt satisfets de poder perfilar les decisions a partir de les vostres opinions.


Comparteix-ho i participa a la conversa:

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Refresca Escriu els caràcters que veus a la imatge.
Escriu els caràcters que veus; no cal que distingeixis majúscula/minúscula. Si no els pots identificar, clica la fletxeta i s'apareixerà un altre joc de caràcters.   Canviar per verificació auditiva.