Skip to main content

Opcions: nova imatge, nou web i nova revista paper. Tot després de l'estiu!

El nou web arriba a l'octubre, amb imatge renovada. I al cap d'un mes, la nova revista paper, a tot color, més continguts i nou disseny! 

Tot i els constants canvis de calendari (el work in progress té això) encetem la recta final i us anunciem totes aquestes novetats, en les que estem treballant molt intensament per quan torneu de vacances. El web havia d'estar ja actiu però han sorgit imprevistos (difícil preveure'ls) que ens obligaven retardar-nos un mes. Finalment, hem considerat que no tenia sentit presentar-vos la nova Opcions digital durant el mes de juliol, ja que molts de vosaltres esteu de vacances. Així que la nova Opcions encetarà el curs 2016-2017 amb imatge renovada, amb nou equip i amb moltes ganes de continuar oferint continguts i recerca de qualitat sobre consum conscient i transformador.

Per fer-ho hem decidit acostar-nos encara més als nostres 'cosins' de mésOpcions i per això, estem treballant per incorporar, tant la revista com la nostra branca centrada en la consultoria, recerca, formació i teatre, a la cooperativa Opcions de Consum Responsable SCCL (OCR). Això ens permetrà generar economies d'escala, ampliar la nostra base social, consolidar un equip transversal i multidisciplinar, i multiplicar el nostre paper com a motor de transformació social.

Gràcies a totes i tots per confiar en nosaltres, per seguir-nos i recolzar-nos, i per esperar amb paciència després d'aquests llargs mesos de replantejaments, crisis i renaixement. Tornem amb una revista paper que dobla el seu número de pàgines i que incorpora noves seccions centrades en economies transformadores, en la visió més sociològica del consum, en receptes per viure millor amb menys, i molt més. La nova Opcions serà digital i comptarà amb continguts de gran valor afegit i més freqüents. En aquest nou web comptareu amb articles, reportatges, reflexions, recerques, espais de denúncia i també un Consultori on participar plantejant dubtes i inquietuds sobre consum.

Als subscriptors als quals us vam avisar que us toca renovar la subscripció us farem el cobrament els propers dies si no ens indiqueu el contrari. Recordeu que la quota passa a ser de 54€ anuals (4,5€ al mes).  

Mentre tot això es cou a foc lent (però ràpid, alhora), ja estem aportant nous continguts en aquest blog i creant espais de debat i de difusió del coneixement a través de les xarxes socials (facebook i twitter). Aprofitem també per presentar-vos la nostra nova imatge: nou logotip, nous colors, nova tipografia, i fins i tot unes captures de pantalla del web que ja estem acabant de dissenyar i d'omplir de continguts. Seguirem essent Opcions, però ens acompanyarà aquest missatge: Per una nova cultura del consum.

Esperem us agradi!

Comparteix-ho i participa a la conversa:

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Refresca Escriu els caràcters que veus a la imatge.
Escriu els caràcters que veus; no cal que distingeixis majúscula/minúscula. Si no els pots identificar, clica la fletxeta i s'apareixerà un altre joc de caràcters.   Canviar per verificació auditiva.