Skip to main content

"mésOpcions", la cooperativa de consum i serveis que aglutina les principals cooperatives de serveis de Catalunya

Avui s'ha presentat ‘‘mésOpcions’’, la cooperativa mixta de consum i serveis que aglutina les principals cooperatives de serveis de Catalunya, i de la qual formem part com a entitat sòcia col·laboradora.

‘mésOpcions’ busca facilitar l’accés al consum de serveis d'empreses que ofereixen alternatives de consum responsable, desenvolupant el mercat social i contribuint a articular i visibilitzar l'economia social i solidària, i la podeu conèixer a www.mesopcions.coop.

Neix amb 7.000 persones sòcies de consum i, mitjançant els acords i convenis signats, pot arribar a unes 150.000 persones.

Dóna accés a serveis en els sectors de l’energia, les finances i assegurances, la comunicació, l’habitatge, la mobilitat i l’oci i salut. La xarxa de ‘mésOpcions’ està formada per les principals cooperatives de serveis de Catalunya. En aquests moments: Som Energia, Fiare Banca Ètica, Arç Corredoria d’Assegurances, Eticom-Som Connexió, Biciclot, Habitat Diva Hogar, Fem Escala, Abacus, COS Integral i Fent País.

Promou l'articulació de la comunitat (cursos, activitats de lleure, aplicació mòbil per promoure el consum col·laboratiu entre persones sòcies...), i compres conjuntes per donar accés als socis al consum, amb un preu cooperatiu, de béns ecològics, de proximitat i de comerç just. La plataforma de compra conjunta funciona amb el mecanisme de la compra cooperativa, es basa en l’agregació de demanda per poder adquirir grans volums i aconseguir unes millors condicions comercials.

La cooperativa també ofereix serveis (com ara el de Gestió i Activació Comercial) a les cooperatives i empreses que formen part de la xarxa.

‘mésOpcions’ identifica la nova etapa d'Arç Intercooperació Econòmica, SCCL, i ha estat el resultat de la reflexió iniciada el 2013 al sí d'Arç Intercooperació Econòmica, continuada el 2014 conjuntament amb Opcions i plantejada operativament amb la resta d'empreses i entitats sòcies de serveis i sòcies col·laboradores, que podeu conèixer a www.mesopcions.coop.

Comparteix-ho i participa a la conversa:

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Refresca Escriu els caràcters que veus a la imatge.
Escriu els caràcters que veus; no cal que distingeixis majúscula/minúscula. Si no els pots identificar, clica la fletxeta i s'apareixerà un altre joc de caràcters.   Canviar per verificació auditiva.