Skip to main content

L'insostenible consum energetic del sistema alimentari

Sabíeu que amb l'energia que estalvieu evitant anar una sola vegada a comprar amb cotxe podríeu tenir il·luminada una bombeta més de 800 hores?

Quan l'om demana peres, un estudi publicat per Enginyers Sense Fronteres i realitzat per una membre del CRIC, descriu el nostre sistema agroalimentari des del consum d’energia. Ens introdueix al sistema agroalimentari mundial i les seves alternatives, ens parla dels consum energètic associat a les diferents fases de la producció, distribució i consum d'aliments, i ens ofereix una comparativa energètica entre quatre aliments provinents de diferents models alimentaris a partir de casos reals: la poma, el tomàquet, la carn de porc i la llet de vaca. A través de les diferents comparacions podem veure com petits canvis en els nostres hàbits de consum poden comportar reduccions signigicatives en l'energia associada a l'alimentació. Podeu descarregar-lo aquí.

Comparteix-ho i participa a la conversa:

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Refresca Escriu els caràcters que veus a la imatge.
Escriu els caràcters que veus; no cal que distingeixis majúscula/minúscula. Si no els pots identificar, clica la fletxeta i s'apareixerà un altre joc de caràcters.   Canviar per verificació auditiva.