Skip to main content

Ja disponible l’informe “Les altres economies de la ciutat”

Des d'Opcions (antic CRIC, ara cooperativa Opcions) portem força mesos treballant en aquest estudi que ens va encarregar l'Ajuntament de Barcelona a través de la direcció d'Altres Economies i Proximitat de Barcelona Activa. 

És un estudi pioner a l'Estat a l'hora de resseguir els contorns de les propostes econòmiques alternatives que existeixen, amb un focus especial en la ciutat de Barcelona. 

Hem analitzat diferents moviments i fenòmens, hem identificat les relacions entre ells i hem establert un marc estratègic des del que potenciar aquest ecosistema. En concret, hem analitzat el decreixement, l'economia social, l'economia social i solidària, l'economia col·laborativa, el moviment dels comuns, l'economia feminista, l'economia del bé comú, el consum responsable, la innovació social, les economies comunitàries, l'emprenedoria social, l'economia circular, l'economia de les cures i la responsabilitat social empresarial. 

Ara toca generar debat, per això us invitem a que el descarregueu i el feu circular, ja que, per damunt de tot, es tracta d'una eina de treball. Teniu el resum executiu disponible aquí.


Comparteix-ho i participa a la conversa:

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Refresca Escriu els caràcters que veus a la imatge.
Escriu els caràcters que veus; no cal que distingeixis majúscula/minúscula. Si no els pots identificar, clica la fletxeta i s'apareixerà un altre joc de caràcters.   Canviar per verificació auditiva.