Skip to main content

I si ens regalem camins? Aquest Nadal descobreix-li un camí a algú...

Enmig de la hiperactivitat nadalenca et proposem regalar una eina per replantejar-te el consum no només durant el Nadal, sinó tot l'any. Regala una subscripció a Opcions per un any i mig (6 números) per 25 euros.  Durant el Nadal, amb cada subscripció a Opcions, et regalem dues revistes de les disponibles al nostre stock. Aquí pots veure els números d'Opcions per poder triar!*

 A més, participes en el sorteig d'una bici feta a mà per Recircula i 5 "Kits de remeieres indispensable per viatjar" de Tinta Sonora!

Punxa aquí per regalar una subscripció a Opcions

Una bici Recircula feta a mà

 A Recircula creen bicicletes fiables i de qualitat adaptades a les necessitats de cada usuari. Parteixen, en la mesura del possible, de material reutilitzat i reparat. Aposten pel treball manual i artesà, en què el soci s’integra en el procés creatiu, i hi afegeix uns valors: reutilitzar, produir localment, consumir responsablament i obtenir un producte amb durabilitat. Us convidem a passejar per la seva web i a conèixer el seu taller al barri del Poblenou de Barcelona.

El "kit de remeieres indispensable per viatjar" de Tinta Sonora

El "kit de remeieres indispensable per viatjar" és un quadern il·lustrat que ens acosta gràficament a les labors més ancestrals que es feien en una casa, com era preparar els remeis casolans amb les herbes que creixien al voltant. Un quadern que explica com elaborar la teva farmaciola natural. Tinta Sonora és un projecte que produeix articles creatius de comerç just, us convidem també a passejar per la seva web.

Punxa aquí per regalar la subscripció

* Excepte 1-9, 15, 16, 19, 23, 24, 39

** El sorteig se celebrarà el dilluns 12 de gener a les 17h al nostre local (Ecos, carrer Casp, 43)

Comparteix-ho i participa a la conversa:

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Refresca Escriu els caràcters que veus a la imatge.
Escriu els caràcters que veus; no cal que distingeixis majúscula/minúscula. Si no els pots identificar, clica la fletxeta i s'apareixerà un altre joc de caràcters.   Canviar per verificació auditiva.