Skip to main content

Deixa / Ocupa / Lloga un hort, el cas és cultivar

Cada vegada més persones volen conrear almenys una part del seu menjar. I la veritat és que cada vegada hi ha opcions més diverses i accessibles.


Si voleu participar en un hort comunitari urbà a Barcelona i voltants, n’hi ha una mapa. La xarxa  d'horts urbans de Madrid també ha fet un mapa. Si vols muntar uns horts comunitaris, aquí expliquem com fer-ho


Si voleu que algú us cedeixi un terreny, aquest web ho facilita sempre que sigui per a cultiu ecològic, la collita sigui per a l’autoconsum o compartir (no per vendre) i la cessió sigui gratuïta: www.huertoscompartidos.com


Si el que voleu és llogar-lo, estan proliferant les empreses o projectes d'horts en lloguer pels volts de les nostres ciutats:
Un projecte especialment interessant a prop de Madrid, a Ciempozuelos, conformat per una cooperativa d’economia social de dones que, a més de parcel·les en lloguer, ofereixen cursos i tallers: www.delatierracooperativa.com .
Altres empreses a Barcelona: www.huertosdeocio.com ; Granollers: www.minihuertos.net ; Balears: www.huertoslafinca.com ; Madrid: www.huertosecologicos.es , www.cultivalia.es ; Bilbao: www.huertasludicas.es ; Oviedo: www.alquihuertos.com ; Zaragoza: www.huertolandia.com .

Comparteix-ho i participa a la conversa:

Comentaris

Hola, bon dia. Només unes

Hola, bon dia.

Només unes ratlles per informar-vos a la zona de la Pva en el Parc Agrari de Gavà hi ha també una iniciativa d'horts de lloguer : HORTS DE LA PAVA, iniciativa de l'Associacó d'Hortolans de la Pava. Per a contactar 654 35 83 20654 35 83 20 .

Gràcies

Josep

 

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Refresca Escriu els caràcters que veus a la imatge.
Escriu els caràcters que veus; no cal que distingeixis majúscula/minúscula. Si no els pots identificar, clica la fletxeta i s'apareixerà un altre joc de caràcters.   Canviar per verificació auditiva.