Skip to main content

Aquesta setmana fira Biocultura. Ens hi veiem?

De dijous a diumenge se celebrarà al Palau Sant Jordi Biocultura, fira de productes ecològics i consum responsable. Com cada any nosaltres hi serem, i si passeu per l'estand podrem intercanviar impressions sobre el procés de repensar Opcions que estem fent (ho anunciàvem a l'editorial de l'últim número), donar-nos el vostre parer sobre unes quantes preguntes concretes que estem elaborant i que properament plantejarem a tots els subscriptors i subscriptores. Serem a l'estand número 224 (entrar a la sala de la dreta, i al fons a l'esquerra).

Tenim unes quantes entrades gratuïtes per a la fira, en podeu venir a buscar al nostre nou local: Pg d'Urrutia 17 (metro Canyelles, Vilapicina o Llucmajor), des del dimarts a la tarda i durant tot el dimecres. Ens aniria bé que feu un truc abans per avisar que vindreu: 93 412 75 94.

I és que tal com us anunciàvem al darrer butlletí, ens hem mogut a la seu de l'Escola de l'IGOP (Institut de Govern i Polítiques Públiques), fent ús de la seva línia d'Acollida de projectes col·lectius amb els quals comparteix valors i intencionalitat transformadora.

Seguim en contacte!

Comparteix-ho i participa a la conversa:

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Refresca Escriu els caràcters que veus a la imatge.
Escriu els caràcters que veus; no cal que distingeixis majúscula/minúscula. Si no els pots identificar, clica la fletxeta i s'apareixerà un altre joc de caràcters.   Canviar per verificació auditiva.