Skip to main content

La quarta Repera, a Sant Cugat del Vallès

18
Feb

La quarta Repera, a Sant Cugat del Vallès

18/02/2012 - 0:00

Arran del Fòrum Social Català es va palesar la necessitat de millorar la comunicació i la relació entre consumidores i productors en l’àmbit de l’agroecologia. Només d’aquesta manera tots plegats podem avançar en el treball cap a un consum alternatiu, crític i responsable. D’aquí va néixer un grup natural de treball, espontani, amb ganes i obert a tothom. Aquest grup va pensar en el format de LA REPERA, unes jornades dividides en dos episodis.

LA REPERA 1, una convocatòria a totes les cooperatives i productors de Catalunya, amb un objectiu: detectar els problemes i necessitats col·lectius i començar a dibuixar-ne les solucions, en plural. Sobretot sent conscients que som molts i molt diferents. Aquestes primeres jornades volien ser un punt de partida i primer punt de trobada per a conèixer-nos, saber quants som, tant consumidors com pagesos.
La idea era poder tenir una fotografia de conjunt, que servís de formació, i disposar de coses concretes per a veure per on podíem començar

LA REPERA 2, un cap de setmana, amb la mateixa convocatòria, però amb la pretensió de ser encara més persones, i un objectiu: recollir les conclusions de la primera Repera i treballar per a concretar línies de treball i estratègies a les solucions dibuixades a la Repera 1.

LA REPERA 3 va intentar fer un pas més i va organitzar tallers pensats pels productors i altres per resoldre, parlar, coneixer temes sobre la relació entre consum i producció. Alhora es va organitzar la primera fira de productors de la repera. Aquesta repera va realitzar-se a TArroja de segarra per tal d'arribar  a territoris llunyans a  Barcelona i lligar la gent del territori.

LA REPERA 4 és realitzarà a Sant Cugat el 18 i 19 de febrer.

Més informació: http://quartarepera.tk/

Comparteix-ho i participa a la conversa: hola

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Refresca Escriu els caràcters que veus a la imatge.
Escriu els caràcters que veus; no cal que distingeixis majúscula/minúscula. Si no els pots identificar, clica la fletxeta i s'apareixerà un altre joc de caràcters.   Canviar per verificació auditiva.