Skip to main content

System Messages

The spam filter installed on this site is currently unavailable. Per site policy, we are unable to accept new submissions until that problem is resolved. Please try resubmitting the form in a couple of minutes.

La quarta Repera, a Sant Cugat del Vallès

18
Feb

La quarta Repera, a Sant Cugat del Vallès

18/02/2012 - 0:00

Arran del Fòrum Social Català es va palesar la necessitat de millorar la comunicació i la relació entre consumidores i productors en l’àmbit de l’agroecologia. Només d’aquesta manera tots plegats podem avançar en el treball cap a un consum alternatiu, crític i responsable. D’aquí va néixer un grup natural de treball, espontani, amb ganes i obert a tothom. Aquest grup va pensar en el format de LA REPERA, unes jornades dividides en dos episodis.

LA REPERA 1, una convocatòria a totes les cooperatives i productors de Catalunya, amb un objectiu: detectar els problemes i necessitats col·lectius i començar a dibuixar-ne les solucions, en plural. Sobretot sent conscients que som molts i molt diferents. Aquestes primeres jornades volien ser un punt de partida i primer punt de trobada per a conèixer-nos, saber quants som, tant consumidors com pagesos.
La idea era poder tenir una fotografia de conjunt, que servís de formació, i disposar de coses concretes per a veure per on podíem començar

LA REPERA 2, un cap de setmana, amb la mateixa convocatòria, però amb la pretensió de ser encara més persones, i un objectiu: recollir les conclusions de la primera Repera i treballar per a concretar línies de treball i estratègies a les solucions dibuixades a la Repera 1.

LA REPERA 3 va intentar fer un pas més i va organitzar tallers pensats pels productors i altres per resoldre, parlar, coneixer temes sobre la relació entre consum i producció. Alhora es va organitzar la primera fira de productors de la repera. Aquesta repera va realitzar-se a TArroja de segarra per tal d'arribar  a territoris llunyans a  Barcelona i lligar la gent del territori.

LA REPERA 4 és realitzarà a Sant Cugat el 18 i 19 de febrer.

Més informació: http://quartarepera.tk/

Comparteix-ho i participa a la conversa: hola

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.