Skip to main content

Cinefòrum amb el documental "Tres historias y una vaso de leche" a Sabadell

22
Jan

Cinefòrum amb el documental "Tres historias y una vaso de leche" a Sabadell

22/01/2012 - 18:30

Cinefòrum amb el documental Tres historias y una vaso de leche al local de la Unió Excursionista Sabadell (Carrer Salut, 14-16). Diumenge 22 de gener a les 18:30.

Aquest documental se centra en una causa quotidiana dels problemes ambientals: els models agrícola i ramader i el tipus de consum alimentari que generen. És un viatge per conèixer les històries que hi pot haver darrere d'un got de llet. Històries que ens explicaran els seus protagonistes: Jorge (pagès paraguaià), Modesto i Pilar (ramaders càntabres), Àlex (consumidor de Barcelona), Alí (pagès colombià)... En l'últim bloc, les alternatives prendran la paraula.

Directe i sense filigranes, aquest vídeo representa una perspectiva integradora del medi ambient, on els problemes socials i ambientals es retroalimenten. Ha rebut el premi al millor documental del certamen Videodiversidad (Ecologistas en Acción 2007) i el premi del públic del Certamen Internacional de Curtmetratges Actua (Intermón-Oxfam 2008).

Es pot baixar sencer en qualitat baixa des d'aquí.

Comparteix-ho i participa a la conversa: hola

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Refresca Escriu els caràcters que veus a la imatge.
Escriu els caràcters que veus; no cal que distingeixis majúscula/minúscula. Si no els pots identificar, clica la fletxeta i s'apareixerà un altre joc de caràcters.   Canviar per verificació auditiva.