Skip to main content

System Messages

The spam filter installed on this site is currently unavailable. Per site policy, we are unable to accept new submissions until that problem is resolved. Please try resubmitting the form in a couple of minutes.

Cinefòrum amb el documental "Tres historias y una vaso de leche" a Sabadell

22
Jan

Cinefòrum amb el documental "Tres historias y una vaso de leche" a Sabadell

22/01/2012 - 18:30

Cinefòrum amb el documental Tres historias y una vaso de leche al local de la Unió Excursionista Sabadell (Carrer Salut, 14-16). Diumenge 22 de gener a les 18:30.

Aquest documental se centra en una causa quotidiana dels problemes ambientals: els models agrícola i ramader i el tipus de consum alimentari que generen. És un viatge per conèixer les històries que hi pot haver darrere d'un got de llet. Històries que ens explicaran els seus protagonistes: Jorge (pagès paraguaià), Modesto i Pilar (ramaders càntabres), Àlex (consumidor de Barcelona), Alí (pagès colombià)... En l'últim bloc, les alternatives prendran la paraula.

Directe i sense filigranes, aquest vídeo representa una perspectiva integradora del medi ambient, on els problemes socials i ambientals es retroalimenten. Ha rebut el premi al millor documental del certamen Videodiversidad (Ecologistas en Acción 2007) i el premi del públic del Certamen Internacional de Curtmetratges Actua (Intermón-Oxfam 2008).

Es pot baixar sencer en qualitat baixa des d'aquí.

Comparteix-ho i participa a la conversa: hola

Envia un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.